Ποιοί Είμαστε

Ο σύνδεσμος μας ιδρύθηκε το 2005 και έλαβε το υπ’αριθμό 2969 πιστοποιητικό εγγραφής από τον έφορο σωματείων και ιδρυμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών της Κύπρου.

Ο σύνδεσμός μας είναι ανοικτός σε κάθε είδους προτάσεις ή απόψεις που σκοπό έχουν την εκπλήρωση των κοινών στόχων μας. Σκέψεις σας σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες προβαίνουμε (ομιλίες, στοσελίδα κ.α) ή για ενέργειες τις οποίες κρίνετε ότι θα πρέπει να προβούμε, είναι ευπρόσδεκτες. Σας παρακαλούμε πολύ, μην διστάσετε να μας τις παρουσιάσετε, είτε τηλεφωνώντας μας, είτε αποστέλλοντας μας mail. Όλες οι προτάσεις ή απόψεις σας θα μελετηθούν με πλήρη σοβαρότητα και θα τύχουν της απόλυτης εχεμύθειας μας.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΕΚΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ EMAIL (ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΛ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ)

Σημείωση: Θα ενημερωθείτε έγκαιρα για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής, στην περίπτωση που επιθυμείτε να διατηρήσετε την ιδιότητα του μέλους στο σύνδεσμο μας. Σημειώνουμε ότι το κόστος της ετήσιας συνδρομής, θα είναι συμβολικού χαρακτήρα.